Palvelut

Täältä löydät meidän palvelumme! Toteutamme ammattitaitoiset muurauspalvelut Lahdessa, Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä. Meiltä saat laadukkaat julkisivu- ja väliseinämuuraukset, ohutsaumamuuraukset, rappaukset, etuputsityöt tai timanttityöt. Kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista muurausalan ammattilaista, ota yhteyttä!

Julkisivumuuraus

Toteutamme ammattitaitoiset julkisivumuuraukset Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella. Muurausalan huippuosaajamme takaavat siistin ja laadukkaan työnjäljen.

Väliseinämuuraus

Teemme ammattitaidolla eristävät ja kosteutta kestävät muuratut väliseinät. Rautaiset ammattilaisemme takaavat tarkan ja pitkäkestoisen väliseinämuurauksen.

Ohutsaumamuuraus

Meiltä saat kestävän ja ammattimaisen ohutsaumamuurauksen. Teemme yhtenäiset ja muurimaiset julkisivupinnat takuutyönä alusta loppuun saakka.

Etuputsityöt

Hoidamme erilaiset betonipintojen jälkityöt tehokkaasti. Kokeneet huippuosaajamme paikkaavat seinien kuopat ja hiovat epätasaisuudet pois vaivatta.

Rappaukset

Toteutamme ilmeikkäät, rapatut julkisivupinnat asiakkaan toiveiden mukaan. Takaamme halutun lopputuloksen sekä oikein tehdyt ja kestävät rappaukset.

Timanttityöt

Toteutamme timanttiporaukset tehokkaasti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä. Kun tarvitset osaavaa ammattilaista, ota yhteyttä!

Prosessimme

Kartoitus

Kartoitamme ammattitaitoiset muuraukset yksilöllisiin tarpeisiin. Meillä urakka lähtee asiakkaasta, ja keskitymme asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja täyttämiseen.

Tarjous

Räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Huolellisella suunnittelulla ja pohjatyöllä mahdollistamme muuraustöiden mutkattoman kulun ja aikataulussa pysymisen.

Aloitus

Ammattitaitoiset huippuosaajamme takaavat huolellisen työnjäljen ja onnistuneen lopputuloksen. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että lopputulos on laadukas ja projekti valmistuu ajallaan ilman viivästyksiä.

Voisimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista muurausalan ammattilaista. Rautaiset huippuosaajamme toteuttavat laadukkaat muuraukset ilman viivästyksiä.

044 588 9512

toimisto@muurausassa.fi

Pyydä tarjous muuraustyöstä!

Voisimmeko olla avuksi?

Voit jättää yhteydenoton alapuolella, kertoen projektin pääpiirteet ja tarpeet. Vastaamme